İşin Yoksa 2018’i Bekle! Arif v 216 Filminden İlk Fragman

0 172

Cem Yılmaz’ın taktir kazanan tiplemesi Arif ve sıkı dostu 216’nın yeni hikayesine odaklanacağı Arif v 216 filminin ilk fragmanı geçtiğimiz akşam yayınlandı!

Türk sinemasının önemli yapımlarından olan G.O.R.A ve A.R.O.G‘un devamı niteliğinde çekilen, uzayı ve geçmişi karıştıran Arif ile Ozan Güven‘in canlandırdığı 216 karakterinin hikayesine odaklanacak olan Arif v 216 filminin ilk fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Arif v 216 Filmi

Arif v 216 Filminden 145 Saniyelik Fragman Yayınlandı

Cem Yılmaz‘ın G.O.R.A ve A.R.O.G filmlerindeki karakterine hayat verdiği aynı şekilde ilk filmde izlediğimiz Ozan Güven‘in 216’yı canlandırdığı filşmin oyuncu kadrosunda ayrıca Seda Bakan da yer alıyor. 2018 yılının ilk çeyreğinde vizyona girmesi beklenen filmin yönetmen koltuğunda ise Kıvanç Baruönü oturacak.

Arif v 216 Fragmanında İnce Detay

Arif v 216 filminin yayınlanan ilk fragmanında gözlere çarpan detaylar oldu. Fragmanda görünen uzay mekiğinin Pek Yakında’da Zafer karakterini canlandıran Yılmaz’ın oğluna hediye ettiği oyuncağın benzeri olduğu görüldü. Ayrıca G.O.R.A filminde Arif ve 216 arasında geçen “Bu kafandaki çıkıyor mu?, Komple her yerim sökülüyo” repliğinin, yeni filmin ilk fragmanında gerçekleşmiş halini görüyoruz.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın