Destansı Film King Arthur’dan Yeni Fragman ve Poster

0 83

2017 yılında vizyona girecek olan yapımların detayları sinema tutkunlarını heyecanlandıran cinsten. Guy Ritchie’nin yönetmenliğini üstlendiği destansı hikayesiyle dikkat çeken King Arthur: Legend of the Sword filmi de onlardan sadece biri.

Bu yıl John Wick: Bölüm 2’den Logan (Wolverine 3)’a, Kong: Kafatası Adası’ndan Hızlı ve Öfkeli 8’e büyüleyici filmler vizyona girecek. (2017’nin en çok beklenen filmleri) Bu filmler arasında İngiltere’nin Camelot efsanesini Guy Ritchie‘nin bakış açısıyla beyaz perdeye aktaran King Arthur: Legend of the Sword da yer alıyor. Daha önce ilk fragmanını izlediğimiz film yayınlanan yeni fragmanıyla da bizlere detaylar veriyor.

King Arthur: Legend of the Sword Ne Zaman Çıkacak?

Snatch (Kapışma), RocknRolla gibi yapımlarla tanınan Guy Ritchie’nin çektiği King Arthur: Legend of the Sword sinemanın önemli isimlerini bir araya getiriyor. Kral Arthur’u Charlie Hunnam‘ın canlandırdığı filmde Uther Pendragon’a Eric Bana, Vortigern’e ise Jude Law hayat veriyor. Djimon Hounsou, Katlie McGrath, Annabelle Wallis, Tom Wu, David Beckham gibi isimlere de yer verilen film büyük bir savaş ve halk mücadelesini anlatıyor.

Film ülkemiz sinema salonlarında Kral Arthur: Kılıç Efsanesi ismiyle 12 Mayıs 2017‘de vizyona girecek.

King Arthur: Legend of the Sword
Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın