John Wick 2’den Yeni Fragman Bu Kez Türkçe Dublajlı!

0 105

Kendi adaletini sağlamaya çalışan eski tetikçi John Wick’in yeni filmi John Wick: Chapter 2’nun Türkçe dublajlı yeni fragmanı gün yüzüne çıktı.

Keanu Reeves‘in de oyunculuğunun katkısıyla önemli bir hayran kitlesi elde eden John Wick karakteri ikinci defa karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İlk filmde eşini kaybeden ve onun hediye ettiği köpek ile hayatına devam etme kararı alan John Wick’in nefes kesen intikam hikayesini izlemiştik. İkincisinde ise bir işi reddettiği için tehlikeye bulaşıyor ve Roma sokaklarında çetin bir mücadelenin içine giriyor.

John Wick: Chapter 2

John Wick 2 Ne Zaman Çıkıyor?

2014 yılında vizyona giren ilk John Wick filminin ardından Yanlış Kapı (Kncok Knock), Exposed ve The Neon Demon gibi filmlerde izlediğimiz Keanu Reeves’in başrolü üstlendiği John Wick: Chapter 2, 10 Şubat 2017 tarihinde vizyona girecek. Common, Riccardo Scamarcio, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Bridget Moynahan, Lance Reddick, Franco Nero, John Leguizamo ve Ian McShane gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise Chad Stahelski oturuyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın