Nefes Kesen 2. Logan Fragmanı | 18+ Film Geliyor

0 135

Logan filminin ilk fragmanı barındıracağı şiddet ve duygusal bir film izleyeceğimizin sinyalini vermişti. Öyle ki Logan’ın ikinci fragmanı şiddetin, vahşet boyutunda olduğunu gösterdi.

Deadpool’un izinden gideceğinin sinyalini verdikten sonra hayranlarını heyecanlandıran son Wolverine filmi Logan, ilk fragmanıyla bizlere ne denli şiddetin olacağını göstermişti. 2017 yılının en çok beklenen çizgi roman uyarlamalarından biri olan Logan, Hugh Jackman‘ın hayat verdiği Wolverine karakterinin içindeki vahşet dolu adamı sonuna kadar perdeye yansıtacak. Bu da zaten hayranlarının beklediği detayların başında geliyordu. Yayınlanan ikinci fragmanla birlikte bu hislerin tümünü yaşayacağımızın sinyali de verilmiş oldu.

Logan Filmi

Daha Duygusal ve Vahşet Dolu Wolverine Filmi: Logan

Old Man Logan çizgi romanından esinlenerek sinemaya adapte edilen Logan filmi, Hugh Jackman‘ın karaktere veda filmi olarak da biliniyor. Aynı zamanda Dafne Keen‘in canlandırdığı X-23‘ün de sinema evrenine katılış hikayesini işliyor. James Mangold‘un yönetmenliğinde görsel efektlere pek ihtiyaç duymadan daha gerçekçi çekilen filmde Patrick Stewart, Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Richard E. Grant, Eriq La Salle ve Elise Neal gibi isimler yer alıyor.

Yayınlanan ikinci fragmanıyla daha da sabırsızlanmamızı sağlayan Wolverine 3 yani resmi adıyla Logan filmi, 3 Mart 2017 tarihinde vizyona girecek.

2017 Filmleri
Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın