Geliyor Gönlümüzün Efendisi! John Wick 2’den Görseller ve Video

0 2.404

Lionsgate Movies, gelecek ay vizyona girmesini beklediğimiz John Wick 2 için heyecanı artıran, geçmişte yaşananlara göz atmamızı sağlayan bir video ile görselleri servis etti.

2014’te vizyona girmesiyle birlikte sinema tutkunlarının gönlüne taht kuran John Wick efsanesi Şubat’ta geri dönüyor. Etkileyici intikam teması ve saf aksiyon sahneleriyle son dönemde eşine çok rastlamadığımız bir eğlence sineması örneği sunan John Wick’in ikincisi bıraktığı yerden devam edecek. John Wick 2, eski tetikçinin damarına basılmasının ardından önüne çıkan herkesi yok etmeye çalışmasını yeniden epik aksiyon sahneleriyle anlatacak.

John Wick: Chapter 2

John Wick 2 Filminde Hangi Oyuncular Yer Alıyor?

Aksiyon filmleriyle gönlümüzde taht kuran Keanu Reeves‘in başrolde olduğu ikinci filmde Common, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Bridget Monyahan, Franco Nero, John Leguizamo, Peter Stormare ve Ian McShane gibi isimler bir araya geliyor. Aksiyon dozunu bir tık daha artığı filmde Wick bu kez, Common tarafından canlandırılan mafya babasına karşı mücadele verecek. Film, 10 Şubat 2017 tarihinde vizyona girecek.

John Wick: Chapter 2

John Wick: Chapter 2

John Wick: Chapter 2 Poster
Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın