Cate Blanchett’in 13 Karakteri Canlandırdığı Film: Manifesto

0 72

60’a yakın yapımda boy gösteren 2 Oscar Ödüllü oyuncu Cate Blanchett’in 13 farklı karaktere büründüğü Manifesto filminden fragman yayınlandı.

Sinema dünyasının en önemli serilerinden olan Yüzüklerin Efendisi’nde elf kraliçesi Galadriel olarak karşımıza çıkan Oscar’lı oyuncu Cate Blanchett, oyunculuk hayatı boyunca zorlayıcı karakterlere hayat vermesiyle tanındı. Blue Jasmine, The Curious Case of Benjamin Button, The Aviator ve Carol gibi geniş bir filmografiye sahip olan oyuncu Manifesto ile sinema dünyasında büyük ses getirecek. Öyle ki 2015’te kotarılan Manifesto filminde 13 farklı karaktere hayat vererek gövde gösterisi yapıyor. Blanchett’in performansıyla dikkat çektiği Manifesto fragmanıyla karşınızda.

Manifesto - Cate Blanchett

Manifesto Filminden Fragman Yayınlandı

İlk gösterimini 19-29 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek olan Sundance Film Festivali‘nde yapacak olan Manifesto‘nun yönetmen koltuğunda Julian Rosefeldt oturuyor. Blanchett’in Tv sunucusundan fabrika çalışanına, öğretmenden evsiz bir adama canlandırdığı farklı karakterler üzerinden sanat ve onu belirleyen akımlara bir manifesto olan filmin senaryosu da Rosefieldt imzası taşıyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın