Avengers: Infinity War Filminde Peter Dinklage Sesleri

0 132

Televizyon dünyasının en önemli dizilerinden olan Game of Thrones’ta Tyrion Lannister karakterini canlandıran Peter Dinklage’in yeni Marvel filmi Avengers: Infinity War’un kadrosuna dahil olduğu duyuruldu.

Avengers: Infinity War ülkemizdeki ismiyle Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı, serinin son filmi olmasıyla birlikte şanına yakışan bir kapanış yapmaya hazırlanırken yeni gelişmeler de yaşanıyor. Daha önce Doctor Strange olarak karşımıza çıkan Benedict Cumberbatch ile Galaksinin Koruyucuları’nın Peter Quill’i Chris Pratt‘in filme dahil olduğunu öğrenmiştik. Son olarak genç Spider-Man’i canlandıran Tom Holland ve Gamora’ya hayat veren Zoe Saldana‘nın da Avengers: Infinity War filminde yer alacağı duyurulmuştu. Variety’nin haberine göre filme MCU dışından bir takviye geliyor. Televizyon dünyasının en çok izlenen dizisi Game of Thrones’ta Tyrion Lannister karakterinde izlediğimiz Peter Dinklage, Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı’nda önemli bir rol üstlenebilir.

Uatu the Watcher

Avengers: Infintiy War Filminde Yıldızlar Geçidi!


Benedict Cumberbatch
‘ten Robert Downey Jr.‘a, Scarlett Johansson‘dan Chris Pratt‘e Hollywood’un önemli isimlerini bir araya getirecek olan Avengers: Infinty War filmine Peter Dinklage’in dahil olacağı haberi hayranlarda heyecan yarattı. Haberin ortaya çıkmasıyla birlikte pek çok Marvel hayranı bu Dinklage’in Uatu the Watcher olabileceğini işaret eden paylaşımlarda bulundu. Ancak oyuncudan filmle ilgili bir açıklama gelmedi.

Uatu the Watcher Karakteri Kimdir

Ölümsüzlük, telepatik güçler, insan ötesi bilgi birikimi, Dünya’dan Ay’a kadar teleport olabilme gibi yeteneklere sahip olan Uatu the Watcher ilk olarak 1963’de çıkan Fantastic Four çizgi romanının 13. sayısında göründü. Galaksiyi dolaşarak gözlem yapan bu ırk kendilerine nazaran az gelişmiş ırklara yardım ederler. Ancak evrenin kaderine bir müdalede bulunmazlar.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın