Kırık Dökük Kitap İncelemesi | Dawn Baker

0 7.107

“En mükemmel aile bile parçalara ayrılabilir” sloganıyla, okurken gerçek hayatı sorgulayacağınız tarzda bir romanla karşı karşıyayız.

Dawn Barker’dan tüylerinizi ürpertecek bir psikolojik gerilim romanı. Bu etkileyici ve duygusal çıkış romanı sadece psikolojik bir gerilim olmakla kalmıyor, aynı zamanda yeni anne olmuş bir kadının en büyük korkusunu tüylerinizi ürpertecek bir gerçeklikle gözler önüne seriyor. “En mükemmel aile bile parçalara ayrılabilir” sloganıyla, okurken gerçek hayatı sorgulayacağınız tarzda bir romanla karşı karşıyayız. Öyle ki okurken hem gerilecek hem şaşıracak hem de kitabı elinizden bırakmak istemeyeceksiniz.

Anna uzun zaman sonra nihayet hayatta en çok istediği şeyi elde etmiş, bir bebek sahibi olmuştu. Tony ise bir aile oldukları için oldukça mutluydu fakat sonrasında herşey değişti.

Anna yeni doğan bebekleri Jack ile pek başa çıkamıyor ve sürekli tutarsız davranışlar gösteriyordu. Tony bu durumun yeni anne olmuş biri için normal olduğunu düşünmüş ve herşeyin düzeleceğini umarak,oldukça yoğun olan işiyle ilgilenmeye devam etmişti.

Fakat işler hiç umduğu gibi gitmedi. Şimdi Anna ve Jack kayıptı. Tony şimdi aslında herşeyin ne kadar berbat olduğunu fark ediyordu.

Okuduğunuz her satırda, bu ailenin başına gelenler tüylerinizi ürpertecek ve canınızı acıtacak.

“Kırık Dökük doğum sonrası psikozunun bir aile üzerinde yaratabileceği en kötü etkilerin dokunaklı, duygusal ve sarsıcı hikâyesi.”
-Aussie Book Reviews-

“Büyüleyici bir çıkış romanı.”
-Tasmanian Times-

“Tam anlamıyla merak uyandırıcı…”
-The West Weekend-

Kitap toplamda 408 sayfa ve okurken sizi sıkmıyor aksine daha da çok içine çekiyor. Fakat belirtmeliyim ki bu kitabı bitirdikten sonra hiç okumamış olmayı dileyebilirsiniz. Dawn Barker bir anne bebek faciasını öyle güzel anlatmış ki, insan bu ailenin başına gelenlerin gerçek olabileceğini düşündüğün de nefesi kesiliyor.

Kitabın başlangıcı ve gelişmesi oldukça iyi ilerlemekle beraber, sürekli günümüz ve asıl olayın gerçekleştiği tarih arasında geçişler yapıyor. Bu geçişler zaman zaman anlamayı zorlaştırsa da yine de yazarın çok karışık olmayan bir dille olayları anlattığını söyleyebilirim.

Bir çıkış romanına göre oldukça iddialı ve kendi tarzının hakkını verdiğini sizler de göreceksiniz.

Hikaye sizi kendine hapsedecek ve elinizden bırakmak istemeyeceksiniz.

İyi okumalar.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın