2016 Yılının En Çok İndirilen Filmleri

0 159

2016 yılında birbirinden farklı listeler paylaşıldı. Onlardan biri de yılın en çok indirilen filmleriydi. Torrent Freak 2016 yılının en çok indirilen filmlerini duyurdu.

Süper kahramanlara olan ilgi sinema dünyasının her alanında karşımıza çıkıyor. 2016 yılında izleyiciyle buluşan defalarca izlemek isteyeceğimiz ya da başarısızlığını konuşacağımız bir çok film vizyona girdi. Sinema salonlarını dolduran filmlerin çoğunun süper kahraman filmlerinin olduğu gözlemlendi. Buna göre de yıl sonlarında hazırlanan listelerin gediklilerinden oldular. Öyle ki bu tarz filmler başarılarını tasvip edilmeyen korsan mecraya da taşıdı.

2016 Yılının En Çok İndirilen Filmi: Deadpool

Torrent Freak, geride bıraktığımız dönemde 2016 yılının en çok indirilen dizilerini duyurmuştu. Yakın zamanda da bu listenin film versiyonu; 2016 yılının en çok indirilen filmleri ortaya çıktı. Ryan Reynolds’ın başrolde olduğu Marvel’ın en çılgın karakterine odaklanan Deadpool izleyicilerin ve eleştirmenlerin onayını alan filmlerden olmuştu. Olumlu eleştirilerle birlikte gişe anlamında beklentilerin üzerine çıkan film en çok indirilen filmler listesinin de zirvesinde yer aldı.

2016 Yılının En Çok İndirilen Filmleri

10 The Revenant
9 Finding Dory
8 Suicide Squad
7 Independence Day: Resurgence
6 Warcraft
5 X-Men: Apocalypse
4 Star Wars: The Force Awakens
3 Captain America: Civil War
2 Batman v Superman: Dawn of Justice
1 Deadpool
Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın