Karanlığın Elli Tonu’ndan Kışkırtıcı Türkçe Fragman

0 181

Gri kitap serisinin ikincisi, Fifty Shades Darker ülkemizdeki ismiyle Karanlığın Elli Tonu’ndan Türkçe altyazılı ikinci fragman yayınlandı.

Eleştirel anlamda başarılı görülmeyen hatta Razzie Ödülleri’nde en kötü film ödülüne layık görülen Gri kitap serisinin ilki Fifty Shades of Grey (Grinin Elli Tonu), hatrı sayılır gişe getirisiyle devam filminin kapılarını aralamıştı. İkinci kitabın beyaz perde uyarlaması da gecikmedi ve çalışmalar başladı. Yönetmen Sam Taylor-Johnson‘ın projeden ayrılması ve türlü olumsuz gelişmelere rağmen filmin çekimleri tamamlandı ve filmin ikinci Türkçe altyazılı fragmanı yayınlandı.

Karanlığın Elli Tonu

Fifty Shades Darker Ne Zaman Çıkacak?

İlk filmde Christian Grey ve Anastasia Steele karakterlerinde izlediğimiz Jamie Dornan ve Dakota Johnson‘ın geri döndüğü Tyler Hoechlin, Kim Basinger, Bella Heathcote, Hugh Dancy, Marcia Gay Harden gibi isimlerin yer aldığı Fifty Shades of Darker, 10 Şubat 2017 tarihinde vizyona girecek. Kitap serisinin devamı olan Fifty Shades Freed ise üçüncü film olacak ve 2018 yılı Sevgililer Günü’nde izleyici karşısına çıkacak.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın