Galaksinin Koruyucuları 2 Filminden 2 Dakikalık Türkçe Fragman

0 64

Sinema dünyasının taze süper kahramanları Guardians of the Galaxy ekibinin yeni macerası için beklenen zaman yaklaşıyor. Daha önce kısa fragmanla izleyicileri meraklandıran Guardians of the Galaxy Vol. 2 uzun iki dakikalık fragmanıyla karşınızda.

2017 yılında John Wick: Chapter Two, Logan (Wolverine 3), Justice League, Hızlı ve Öfkeli 8, The Dark Tower ve saymakla bitiremeyeceğimiz birbirinden önemli yapımlar vizyona girecek. Onlar arasında Marvel’ın kendini sevdirmeyi başaran süper kahramanları Guardians of the Galaxy ekibinin ikinci filmi de yer alıyor. Daha önce bir dakikalık kısa tanıtım fragmanıyla heyecan yaratan filmin şimdi de ilk tam Türkçe altyazılı fragmanı yayınlandı.

Galaksinin Koruyucuları 2 / Guardians of the Galaxy Vol. 2

Galaksinin Koruyucuları 2 Ne Zaman Çıkacak?

İlk filmdeki kadronun büyük oranda korunduğu ve ses getirecek oyuncuların eklendiği Guardians of the Galaxy Vol. 2, 28 Nisan 2017 tarihinde sinema tutkunlarının karşısına çıkacak. Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Batuista, Vin Diesel (Seslendirme), Bradley Cooper (Seslendirme) bıraktığı yerden devam ederken kadroya Michael Rooker (Yondu), Karen Gillian (Nebula), Sean Gunn (Kraglin), Pom Klementieff, Elizabeth Debcicki, Nathan Fillion ve Chris Sullivan gibi isimler dahil oldu. James Gunn‘ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde sinemanın efsaneleri Kurt Russell ve Sylvester Stallone da yer alacak.

Galaksinin Koruyucuları 2 / Guardians of the Galaxy Vol. 2

Galaksinin Koruyucuları 2 Filminin Konusu

Guardians of the Galaxy Vol. 2, takımın kozmo’nun uzak noktalarına yolculuklarında yaşadıkları maceraların devamını konu alıyor. Galaksinin Koruyucuları’ndan, Peter Quill gerçek ebeveynlik gizemini çözerken yeni keşfedilmiş aileleri bir arada tutmak ve savaşmak zorunda kalıyor. Marvel Sinematik evreni genişlemeye devam ederken eski düşmanlar yeni müttefik olarak, hayranların klasik çizgi romanlardan favori karakterleri ise kahramanlarımıza destek olarak geliyor.

Galaksinin Koruyucuları 2 / Guardians of the Galaxy Vol. 2
Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın