Tom Cruise’lu Mumya Filminden İlk Türkçe Fragman

0 94

Daha önce set fotoğraflarıyla nasıl bir filme benzeyeceğinin sinyallerini veren Mumya’nın ilk Türkçe altyazılı fragmanı yayınlandı. Film; Russell Crowe, Tom Cruise, Sofia Boutella gibi isimleri bir araya getiriyor.

Stephen Sommers tarafından kaleme alınıp yönetmenliği üstlenilen ilk Mumya filmi 1999 senesinde vizyona girmiş 2001 ve 2008 yıllarında gelen devam projeleriyle üç filmlik bir seri olmuştu. Güzel başlayan ancak kötü tamamlanan seri 7 yıllık aranın ardından Universal tarafından yeniden hayata geçiriliyor. Bu kez yönetmen koltuğunda ikinci uzun metraj işini yapan Alex Kurtzman yer alırken başrolde en son Jack Reacher: Never Go Back’te izlediğimiz Tom Cruise yer alıyor.

Mumya / The Mummy

Efsane Karakterler Mumya Filmiyle Geri Dönüyor!

Brendan Fraster’ın başrolünü üstlendiği Mumya serisinin aksine, yeni filmin modern bir mumya hikayesini perdeye yansıtması bekleniyor. Mısır firavunlarının modern dünyaya kötülük sıçratmak isteyen lanetli ölülerine farklı bir bakış atacak. Universal, ayrı ayrı dönemlerine damga vuran Frankenstein’ın canavarı, Kurt Adam, Van Helsing, Görünmez Adam gibi karakterleri bir araya topluyor. 2017’nin merakla beklenen filmi The Mummy de bu evrenin ilk filmi oluyor.

Mumya / The Mummy

Mumya Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

İlk Türkçe altyazılı fragmanı yayınlanan Mumya filmi, 9 Haziran 2017 tarihinde vizyona girecek. John Spaiths’in senaryosuna imza attığı yapımda Tom Cruise‘a Sofia Boutella, Jake Johnson, Marwan Kenzari, Courtney B. Vance ve Annabelle Wallis gibi isimler eşlik ediyor. Filmde ayrıca Dr. Jeykll karakteriyle Russell Crowe yer alıyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın