Sınırları Zorlayan Bilim-Kurgu Filmi DxM’den Etkileyici Fragman

0 40

Andrew Goth’un yönetmen koltuğunda oturduğu insan zihni ve hafızası temalı bilim-kurgu filmi DxM’nin uluslararası fragmanı yayınlandı.

Bilim-kurgu türünün el attığı konulardan biri de insan zihni ve hafızası.
Bu türün en başarılı örneklerinden biri de Leonardo DiCaprio’nun başrolde olduğu Inception (Başlangıç). Dom Cobb adında yetenekli bir hırsızın zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının en derinlerine inip fikirleri çalmasına odaklanan filmi hatırlatan DxM filminin ilk fragmanı oldu. Tüm bilim-kurgu fantezilerini bir araya getiren film birkaç öğrencinin yeni buldukları yazılımla insanların zihinlerini birbirlerine bağlamalarına odaklanıyor.

Bunu da okuyun: İnsan Zihni ve Hafızasını Konu Alan Filmler

DxM Mindgamers

DxM Filminden İzlenme Rekoru Kıran Fragman

İlk uzun metrajlı filmine 1999 yılında Everybody Loves Sunshine ile imza atan sırasıyla Cold and Dark ve Gallowwalkers gibi filmleri çeken Andrew Goth, sessizliğini bilim-kurgu filmi DxM ile bozuyor. Çılgın bilim-kurgu sinemacılarının hayal sınırlarını zorlayan filmde Sam Payne, Dominique Tipper ve Sam Neill gibi isimler yer alıyor. Fragmanı kısa sürede 3 milyonun üzerinde izlenen film, bilim adamları tarafından iyi niyetle oluşturulan insanların fikirlerini ve yeteneklerini birbirleriyle paylaşabileceği bulut yazılımını, karanlık güçlerin ele geçirme kötü yolda kullanmaya çalışmasını anlatıyor.

İlk gösterimini Mart ayında Amerika’da yapacak olan DxM filminin henüz kesinleşmiş bir vizyon tarihi bulunmuyor.

Cevap bırakın