August Wilson’ın Eserinden Uyarlanan Fences’tan Yeni Fragman

0 86

Şubat ayında düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylıklar kazanmasına kesin gözüyle bakılan August Wilson’ın oyunundan uyarlanan Fences’tan yeni fragman görücüye çıktı.

6 adaylık ve 2 ödülle Oscar gediklisi olan Denzel Washington ve Viola Davis‘i bir araya getiren sinema uyarlaması Fences, ödül sezonu başlamadan konuşulmaya başlandı bile. August Wilson‘ın Tony ve Pulitzer ödüllü oyununundan yola çıkılarak adapte edilen film, izleyicileri 1950’li yıllara götürüyor. Pittsburgh’ta hayatını sürdüren Troy ve ailesinin yaşamını beyaz perdeye taşıyan film, aile üzerinden o dönemdeki toplumun etnik bariyerlerini ele alıyor.

Fences

Fences Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Günümüze kadar altı kez Oscar’a aday olan ve bunlardan ikisinde ödülü kucaklayan Denzel Washington, oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlik hünerlerini de göstereceği bir filme imza atıyor. 25 Aralık 2016 tarihinde Amerika’da gösterime girecek olan film, eleştirmenlerden olumlu notlar aldı ve geçtiğimiz yıl #OscarsSoWhite mevzusunun ardından aranan kan niteliğinde bir yapım oldu.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın