Sicario 2 (Soldado) Filminde Beklenmeyen Ayrılık

0 142

2015 senesinin başarılı yapımlarından olan Sicario’nun ikincisinin çekilip çekilmeyeceği netlik kazanırken oyuncular hakkında detaylar da gün yüzüne çıkıyor. Senarist Taylor Sheridan, Emily Blunt’ın Soldado (Sicario 2) filminde neden yer almayacağını açıkladı.

Heyecanı zirvede yaşatan ve karanlık atmosferiyle sinema tutkunlarına keyifli dakikalar yaşatan üç dalda Oscar adaylığı kazanan Sicario filminin devamı hakkında detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Filmin başarısının ardından devam filmi için karar alan yapımcı stüdyo Lionsgate yönetmen Stefano Sollima ile anlaşmıştı. Projenin başına geçen yönetmen Soldado olarak adlandırılan ikinci filmin Sicario’nun hikayesini devam ettirmeyeceğini, daha farklı bir film olacağını dile getirmişti. Filmden bir detay daha ortaya çıktı. Senarist Emily Blunt‘ın devam filminde neden yer almayacağını açıkladı.

Taylor Sheridan - Oyuncu/Senarist

Emily Blunt Neden Soldado Filminde Yer Almayacak?

Sicario filminde olduğu gibi Soldado’nun da senaristliğini üstlenen Taylor Sheridan, ilk filmde başrol olarak karşımıza çıkan Emily Blunt’ın devam filminde yer almayacağını açıkladı. Senariste göre Blunt’ın canlandırdığı Kate Macer karakteri ilk filmdeki misyonunu tamamladı ve ikinci filmde geri dönmesi için bir sebebin olmadığını söyledi. Taylor Sheridan ayrıca: “Emily’nin Soldado filminde yer almayacağını ona açıklamam gerek” dedi.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın