Doctor Strange İzlemeden Önce Bilmeniz Gereken 5 Detay

0 12.140

Benedict Cumberbatch’in Marvel’ın önemli karakterleri arasında yer alan Stephen Strange’i canlandırdığı film Doctor Strange vizyona girdi. Filmi izlemeden önce bilmeniz gereken 5 detayı bir araya getirdik.

Deadpool, Batman v Superman: Dawn of Justice, Captain America: Civil War, Suicide Squad, X-Men: Apocalypse gibi birbirinden iddialı süper kahraman filmleri bu yıl izleyici karşısına çıktı. Filmlerin etkileri hala devam ederken vizyon tarihi gelip çatan Doctor Strange filmide gösterime girenler arasına katıldı. Steve Ditko‘nun yazmış olduğu çizgi romandan sinemaya adapte edilen Doctor Strange karakterinin yeni sinema macerası hakkında bilinmesi gereken detaylar var.

Doctor Strange Filminin Konusu

Marvel’ın yeni süper kahraman filmi bir araba kazasının ardından egosunu bir kenara bırakıp, mistik ve farklı boyutların olduğu bir dünyanın gizemlerini çözmek zorunda olan yetenekli beyin cerrahı Doctor Stephen Strange’in hikayesine odaklanıyor. New York’un Greenwich kasabasında çeken hikayede Doctor Strange gerçek dünya ve altında yatan arasında aracı olmak ve metafiziksel yeteneklerinden yararlanmak zorunda.

Doctor Strange Hakkında 5 Detay

Scott Derrickson yönetmen koltuğunda oturduğu senaryosunu C. Robert Cargill ve John Spaihts‘in yazdığı oyuncu kadrosunda Benedict Cumberbatch başta olmak üzere Chiwetel Ejiofor, Tilda Swinton, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Scott Adkins, Amy Landecker ve Mads Mikkelsen gibi isimler yer alıyor. Film hakkında küçük detaylara sahibiz ancak karakter hakkında pek değil. Sizleri Doctor Strange izlemeden önce bilmeniz gereken 5 detayla baş başa bırakıyoruz.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın