Avatar 2 ve Devam Filmleriyle İlgili Yeni Detaylar

0 124

Sinema tarihinin en çok gişe hasılatı elde eden filmi Avatar’ın ikincisi ve ardından çekilecek devam filmleriyle ilgili bilgiler verildi. Usta sinemacı James Cameron, Avatar 2 ve beş filmlik seriye dönüşecek olan diğer yapımlar için açıklamalar yaptı.

2009 senesinde izleyici karşısına çıkan ve tüm zamanların en çok hasılat elde eden filmi ünvanını kazanan Avatar uzun yıllar sonra devam filmleriyle hasretimizi gidermeye hazırlanıyor. Aliens (Yaratığın Dönüşü), Titanic ve Terminatör serisi gibi yapımlara imza atan James Cameron gelecek filmler için öykü ve grafik anlamında izleyicilere büyüleyici bir deneyim yaşatacaklarını, ilk filme göre daha hareketli ve aksiyonu bol bir devam filmi için çalıştıklarını dile getirmişti. İlk olarak 2013’de çekileceği duyurulan ardından 4 senelik hazırlık sürecine giren Avatar 2’nin 2018 yılında vizyona gireceği duyurulmuş gelecek filmlerin de 2023 yılına kadar yayılacağı söylenmişti. Detayları sır gibi saklanan filmler hakkında yönetmen küçük bilgiler paylaştı.

Avatar

James Cameron: Devam Filmlerinde İlk Avatar’dan Tanıdık Birçok Karakteri Göreceğiz

Daha önce vizyon tarihi 2017 olarak belirtilen Avatar 2 filminin yeni vizyon tarihi 2018’in Aralık ayına çekilmiş durumda. Avatar 3‘ün 2020; Avatar 4‘ün 2022 ve Avatar 5 filminin 2023 yıllarının Aralık aylarında sinema salonlarına uğraması için çalışmalar yapılıyor. Devam filmleri için gizliliği sıkı tutan James Cameron, Jake ile Neytiri ve ikilinin ailesinin mücadelesine odaklanacağını dile getirdi. İlk filmden tanıdığımız birçok karakterin geri döneceğini belirten yönetmen karakterler ölmüş olsalar da hikayeye bir şekilde dahil edilecekler dedi. Jake’i canlandıran Sam Worthington ve Neytiriye hayat veren Zoe Saldana‘nın yanı sıra  Sigourney Weaver ile Stephan Lang‘in devam filmlerinde yer alması bekleniyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın