Assassin’s Creed Filminden İkinci Resmi Fragman

0 69

Oyuncuları ve yönetmeni başta olmak üzere uyarlandığı oyunla da dikkatleri üzerine çeken Assassin’s Creed’in yeni sinemasal materyalleri ortaya çıkıyor. Filmin ikinci resmi fragmanı da görücüye çıktı.

Etkileyici senaryosu ile oyun tutkunlarını etkisine alan Assassin’s Creed filminin beyaz perde adaptasyonu vizyona girmeye hazırlanıyor. Daha önce de benzerlerine rastladığımız oyun uyarlamalarının sinema salonlarındaki versiyonunun başarısı tartışılır ancak gişe anlamında başarılı oldukları söylenebilir. Yakın zamanda oyun uyarlaması filmlere örnek olarak World of Warcraft oyunundan sinemaya adapte edilen ve 430 milyon dolarık hasılat elde eden Warcraft’ı gösterebiliriz. Ubisoft’un yapımcılığını üstlendiği oyun serisi Assassin’s Creed de ortaya çıkan içerikleriyle çıtayı fazlasıyla yükseltti. Yeni yayınlanan fragman da yeni detaylarıyla birlikte geldi.

Assassin

Assasin’s Creed Filminin İkinci Fragmanı Yayınlandı

20th Century Fox’un finanse ettiği Assassin’s Creed, tıpkı oyunun
senaryosundaki gibi genetik kodunun kilidi kırmasıyla suikastçi
atalarının hatıralarına erişebilen Callum Lynch’i merkeze alacak.
Yaşamını bir barmen olarak sürdüren Desmond, bilinmeyen birs sebeple
kaçırılır. Kendisini kaçıranlar ise büyük bir şirkettir ve Desmond’u
Animus adlı makineye bağlamak isterler. Bu makine ile Desmond’un
çoğunluğu suikastçi olan atalarının anılarına ve hafızalarına erişim
imkanı bulacaklardır. Şirketin oldukça tehlikeli ve ölümcül dövüş
sanatlarına ulaşmalarına ramak kalmıştır. Michael Fassbender filmde iki ana karakter olan Aguilar de Agarorobo ve Callum Lynch‘i canlandıracak.

Assassin

Assassin’s Creed Filmi Ne Zaman Çıkacak?

Snowtown, Dönüş (The Turning) ve son olarak Macbeth filmlerine imza atan Justin Kurzel, oyun tutkunlarının heyecanla beklediği Assassin’s Creed‘in
kamera arkasında yer alırken oyuncu kadrosunda da bir o kadar önemli
isimler yer alıyor. 23 Aralık 2016 tarihinde vizyona girecek olan filmde Michael Fassbender ve Marion Cotillard filmin başrollerini üstlenirken onlara Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Callum Turner, Arnie Labed, Michael Kenneth Williams, Matias Verela gibi isimler eşlik ediyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın