The Walking Dead’in 8. Sezonu Yolda

0 76

Finaliyle takipçilerini heyecanlandıran The Walking Dead dizisinin 7. sezonu için geri sayım başladı. FX ekranlarında yayınlanacak olan dizinin yeni detayları.

2010 yılında yayın hayatına başlayan ve her gün daha fazla kişiyi kendine bağlayan The Walking Dead dizisi ekran serüvenine devam ediyor. Robert Kirkman’ın aynı isimli çizgi romanından ekranlara adapte edilen dizi 7. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırken yeni detaylar da gün yüzüne çıkıyor. İlk olarak Comic Con etkinliğinde ilk tanıtım fragmanına kavuşan dizinin geçtiğimiz haftalarda yedinci sezonundan detayların verildiği üç dakikalık bir video paylaşıldı. Altıncı sezon sonunda hikayeye dahil olan Negan karakteri sevilen bir kahramanı öldürmüş ancak kime veda edeceğimizi bilmez durumdaydık. Yayınlanan videoda malum ölümden sonrasına odaklanıyor. Yukarıdan bu videoya göz atabilirsiniz.

The Walking Dead’in 7. Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Dizi hayranlarını sezon finaliyle merak içinde bırakan The Walking Dead‘in yedinci sezonu 23 Ekim’de AMC ekranlarında yayınlanmasının ardından 24 Ekim Pazartesi günü FX ekranlarında 21:30’da izleyicilerin karşısına çıkacak. AMC kanalının en çok izlenen yapımlarından olan aynı zamanda Amerika’nın kablolu televizyon yapımları arasında en çok ilgi görenlerden biri olan The Walking Dead’in yeni haberi; AMC’nin açıklamasına göre zombi kıyametinde yaşananlar sekizinci sezonuyla ekranlara gelmeye devam edecek.

AMC’nn başkanı Charlie Collier, “Robert Kirkman, Scott Gimple ve televizyonun en çalışkan ekibiyle birlikte çalışmak büyük bir zevk. Aldığımız kararda en büyük pay izleyicilerin… Onlara ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” dedi. 2017 yılının sonbaharında ekranlara gelecek olan The Walking Dead dizisinin sekizinci sezonu 16 bölüm sürecek.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın