IMDB Puanlarına Göre 10 Yılın En İyi Filmleri

0 13.870

Film izlemeden önce referans alınan sitelerin başında gelen IMDb puanlarına göre son 10 yılın en çok puanlanan filmlerini sizler için bir araya getirdik.

Her ülkenin film ve dizileriyle ilgili bilgiler içeren, oyuncular, yönetmenler ve haberlerin olduğu IMDb, sinema tutkunlarının film izlemeden önce puanlamalarına önem verdiği sitelerin başında geliyor. Kayıtlı kullanıcılarının vermiş olduğu 10 üzerinden puanlar sinema sektöründe başarı ya da başarısızlığın bir simgesi olarak görülüyor. Biz de sizler için son 10 yılda IMDb’de en yüksek puanlı filmleri bir araya getirdik. IMDb oylarına göre son 10 yılın en iyi filmleri.

2006 – KÖSTEBEK / THE DEPARTED

The Departed

IMDb: 8.5

Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nickholson ve Mark Wahlberg’in oyunculuk kariyerlerinin en iyi performanslarından birini sergilediği Köstebek, usta yönetmen Martin Scorsese tarafından çekildi. Film, mafya mücadelesi ve içerisinde yer alan iki muhbirin yaşadığı dramı perdeye yansıtıyor.

Bunu da okuyun: Casus ve Ajan Temalı Filmler

2006 – PRESTİJ / THE PRESTIGE

The Prestige

IMDb: 8.5

Beyaz perdenin en önemli yönetmenlerinden olan Christopher Nolan’ın kamera arkasına geçtiği film, iki başarılı illüzyonistin yarışı ve beklenmedik sonuçlara yol açan rekabetini beyaz perdeye taşıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Scarlett Johansson, Christian Bale, Hugh Jackman gibi isimler yer alıyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın