Scarlett Johansson Yeniden Uyarlanan Ghost in the Shell’de!

0 2.079

İlk uzun metraj yönetmenlik denemesini Pamuk Prenses ve Avcı filmiyle yapan Rupert Sanders’in kamera arkasına geçtiği yeniden çevrim Ghost in the Shell tanıtım fragmanlarıyla karşınızda.

Masamune Shirow tarafından ortaya çıkarılan manga serisi 1995 senesinde Mamoru Oshii’nin yönetmenliğini üstlendiği ilk animasyon uyarlamasına kavuşmuş ve kendine has hayran kitlesi oluşturmuştu. Uzun yıllardır live-action olarak uyarlanmayı bekleyen proje Scarlett Johansson‘un başrolü üstlenmesiyle hareketlendi ve filmin çekimleri Yeni Zellanda-Wellington’da tamamlandı. Daha önce görselleriyle karşılaştığımız Ghost in the Shell uyarlamasının ilk fragmanı ve tanıtım videoları da paylaşıldı.

Scarlett Johansson Ghost in the Shell Uyarlamasının Başrolünde!

En son bu yıl vizyona giren Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde karşımıza çıkan; Yüce Sezar (Hail, Caesar!), Bir Konuşabilse (Lost in Translation), Prestij (The Prestige), Yenilmezler (Avengers), Erkekler Ne Söyler Kadınar Ne Anlar (He’s Just Not That Into You) gibi bir çok farklı tarzlarda birbirinden farklı karakterlere hayat veren Scarlett Johansson filmde Kusanagi karakterini canlandıracak. Filmde ayrıca; Beat Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt, Pilou Asbak, Kaori Momoi, Chin Han, Danusia Samal, Lasarus Ratuere gibi isimler de yer alıyor.

Ghost in the Shell Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

2029 senesinde geçen bir polisiye hikayeyi anlatacak olan Ghost in the Shell, 31 Mart 2017 tarihinde vizyona girecek. Film bizlere Özel operasyonlardan sorumlu 9. Birlik’in başındaki sayborgun (Scarlett Johansson) en tehlikeli suçluların peşinden gitmesini anlatacak.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın