Müttefik Filminin Videosu Rekor Kırdı!

0 1.390

Geleceğe Dönüş serisi ve dünyanın sonu temalı filmlerle tanınan Robert Zemeciks’in kamera arkasına geçtiği 2. Dünya Savaşı döneminde geçen Allied filminin yeni video ve fotoğrafları paylaşıldı.

2. Dünya Savaşı döneminde yaşanan birbirinden farklı hikayeler izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Onlardan en yenisi de en son By the Sea ile izleyici karşısına çıkan Brad Pitt ve Marion Cotillard’ı bir araya getiren Allied. Film, Max Vatan ve Marianne Beausejour adında iki suikastçinin Casablanca’da Alman bir memuru öldürmek için çıktıkları yolculuğun ardından aşık olup evlenmeleri ve sonrasında yaşananları konu alıyor. Max bir zaman sonra eşi Marianne’in Nazi ajanı olabileceğinden şüphelenmesinin ardından yaşanan ölümcül olayları izleyici karşısına çıkaracak.

Allied / Müttefik

Allied Filminin Yeni Videosu İzlenme Rekoru Kırıyor

Daha önce ilk fragmanı görücüye çıkan Allied filminin yeni görüntüleri ve videosu izleyici karşısına çıktı. Paramount Pictures‘ın resmi YouTube hesabından yayınlanan video iki gün içerisinde 2 milyona yakın izlenerek rekor kırdı.

Allied Filmi 2 Aralık 2016 Tarihinde Vizyona Girecek

Eastern Promises (Şark Vaatleri), Locke ve Pawn Sacrifice (Şah Mat) gibi yapımların senaryosunu yazan Steven Knight imzalı Allied ülkemiz sinema salonlarında Müttefik ismiyle vizyona girecek. Filmde Brad Pitt ve Marion Cotillard‘ın yanı sıra; Jared Harris, Lizzy Caplan, Matthew Goode, Simon McBurney gibi isimler yer alıyor.

Cevap bırakın