Jude Law’lı The Young Pope Dizisinden İlk Fragman

0 81

Tarihte ilk Amerikan Papa olarak bilinen Lenny Belardo bilinen ismiyle XIII Puis’in hayatına odaklanacak olan The Young Pope adlı dizinin ilk fragmanı ve klibi beğeniye sunuldu.

İzleyicilerle ilk buluşmasını iki bölüm olarak Venedik Film Festivali‘nde gerçekleştiren ve olumlu dönüşler alan yeni dizi The Young Pope, sinema dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getiriyor. HBO, Sky ve Canal+ gibi önemli şirketlerin yapımcıları arasında yer aldığı yeni dizinin yönetmen koltuğu “La Grande Belleza” (Muhteşem Güzellik) ve “Youth” (Gençlik) gibi filmlerle beyaz perdede rüştünü ıspatlayan Paolo Sorrentino‘ya emanet edildi. 10 bölüm olarak HBO’da yayınlanacak olan dizinin senaryosu da Umberto Contarello, Tony Grisoni, Stefano Rulli ve Paolo Sorrentino tarfından kaleme alındı.

The Young Pope

XIII. Puis’in Hayatının Anlatılacağı Dizi: The Young Pope

İtalyan Sinemasının son dönemdeki en iyi temsilcilerinden olan Paola Sorrentino‘nun yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosu da oldukça ilgi çekici. Sherlock Holmes’un Dr. John Watson’ı olarak tanınan Jude Law‘ın başrolü üstlendiği filmde Diane Keaton, Javier Camara, Tony Bertorelli ve James Cromwell gibi isimler yer alıyor. Yakın dönemde işlenen dizi tarihteki ilk Amerikan Papa Lenny Belardo‘nun hayatına odaklanacak. Oldujça genç ve etkileyici olan Papa Belardo yeni adıyla XIII. Pius’un, Papalık makamına oturmasının ardından yaşananları ekranlara taşıyacak.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın