2016 Sonbaharında Sinema Salonlarına Uğrayacak Filmler

0 7.617

Yaz döneminde önemli yapımlar vizyona girdi, peki ya sonbaharda? 2016 yılının sonbahar döneminde vizyona girecek olan filmleri görselleri ve fragmanlarıyla birlikte sizler için bir araya getirdik.

2016 yılının yaz ayını gişesi bol oyun uyarlaması Warcraft ile açtık ve ardından Korku Seansı 2, Sihirbazlar Çetesi 2, Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit, The BGF, Arınma Gecesi: Seçim Yılı, Jason Bourne, Hayalet Avcıları ve Suicide Squad: Gerçek Kötüler gibi filmleri izledik. 2016 sonbaharında vizyona girecek olan filmler içeriğini hazırladığımıza göre yaz ayına yavaş yavaş veda etmeye, dışarıda uçuşan sarı yapraklar eşliğinde yağmur ve havanın tadını çıkarmaya çalışıyor olacağız. Sonbahar dönemiyle birlikte aynı zamanda sinema salonları da şenlenecek. Yılın iddialı filmleri bu dönemde vizyona girecek.

2016 sonbaharında sinema salonlarında hem korkacak, hem duygusallaşacağız, aksiyon sahnelerinde adrenalin tavan yapacak, eğlencelli sahnelerde kahkalara boğulacağız. İşte bu sonbaharda vizyona girecek olan filmler…

The Magnificent Seven

Vizyon tarih: 23 Eylül 2016

Muhteşem Yedili ismiyle ülkemizde vizyona girecek olan film: Sanayici Bartholow Bogue ( Peter Sarsgaard)’un ölümcül kontrolü altındaki sakin Rose Creek kasabasının umutsuz halkı, kendilerini korumak için yedi kanun kaçağıyla anlaşır; ödül avcıları, kumarbazlar ve kiralık silahlı adamlardan oluşan bu grupta- Sam Chisolm (Denzel
Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo), ve Red Harvest (Martin Sensmeier) yer almaktadır. Gelecegini bildikleri vahşi hesaplasma icin sehri hazirlarken, bu yedi parali asker kendilerini paradan daha fazlasi icin savasirken bulurlar.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın