Samara Geri Döndü! Halka 3 Filminden İlk Türkçe Fragman Yayınlandı

Sürükleyici konusuyla tüm dikkati üzerine çeken korku filmleri arasında önemli rolü olan The Rings’in üçüncü filminden ilk fragman ve poster yayınlandı. Rings filminin taze Türkçe altyazılı fragmanı…

Koji Suzuki tarafından yazılan korku türündeki romandan sinemaya uyarlanan Hollywood’un önemli yapımlarından biri olan The Ring‘in devamı geliyor. Kitabın ilk uyarlaması 1998 yılında Hideo Nakata tarafından Ringu ismiyle Japon sinemasına kazandırılmış ve iki devam filmiyle seri tamamlanmıştı. Ehren Kruger‘ın senaryosunu yazdığı Gore Verbinski‘nin yönetmenliğini üstlendiği Hollywood uyarlaması ise 2002 yılında ilk filmine kavuşmuş ikincisi ise 2005 senesinde çekilmişti. Paramount Pictures ise uzun zaman önce duyurduğu devam filmi Rings‘ten ilk fragman ve posteri paylaştı.

Halka 3 / Rings

Kötülük Yeniden Doğuyor: Rings Filminden İlk Fragman Yayınlandı

İlk filmini Gore Verbinski ikincisini ise Hideo Nakata’nın yönettiği Halka filmlerinin üçüncüsünde yönetmen koltuğu bu kez  F. Javier Gutiérrez‘e emanet. Jacob Aaron Estes, David Loucka ve Akiva Goldsman‘ın senaryosunu yazdığı Rings filminde Samara’yı Bonnie Morgan canlandırıyor. Filmde Matilda Lutz, Laura Wiggins, Aimee Teegarden, Johnny Galecki, Alex Roe, Zach Roerig gibi isimler yer alıyor.

Halka 3 Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Halka 2’de Samara’nın yenilgisini görmemizin ardından devam filminin çekilmeyeceğnii düşünsek de stüdyonun baskısı ile Halka 3 filmi karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu devam filminde örneklerine önceden raslatığımız bir taktik kullanılıyor “ana hikayenin öncesine odaklanmak”. Halka filmininin üçüncüsünde de hikayenin temeline inilecek ve Samara terörünün nasıl başladığı konusu işlenecek. Film ülkemiz sinema salonlarında 3 Şubat 2017 tarihinde vizyona girecek.

Halka 3 / Rings Poster
Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın