Guardians of the Galaxy Ekibi Avengers: Infinity War Kadrosuna Dahil Oluyor

0 118

Guardians of the Galaxy filminde Groot karakterini seslendiren Vin Diesel onaylı yeni bir detay ortaya çıktı. 2018 yılında vizyona girecek olan Avengers: Infinity War filmine Guardians of the Galaxy ekibi katılıyor.

2014 senesinde vizyona giren Guardians of the Galaxy filmiyle hayatımıza dahil olan Marvel‘ın birbirinden uyumsuz yeni ekibinden heyecan yaratan detay geldi. 2017 yılında devam filmi Guardians of the Galaxy Vol. 2 ile karşımıza çıkacak olan Rocket, Drax, Gamora, Groot ve Peter; bir başka Marvel filminde görünecek.  Vin Diesel‘ın Facebook’tan yaptığı paylaşıma göre Galaksinin Koruyucuları ekibi 2018 yılında vizyona girecek olan Avengers: Infinity War kadrosuna katılıyor.

2017 Filmleri

Guardians of the Galaxy Vol 2’de Hangi Oyuncular Yer Alacak?

3 yıllık aranın ardından karşımıza yeniden çıkacak olan ekibe yeni isimler dahil oldu. Filmin senaryo ve yönetmenliği James Gunn’a emanet edilirken Chris Pratt‘i Peter Quill/Star Lord; Zoe Saldana‘yı Gamora, Dave Batuista‘yı Drax, Vin Diesel‘ı Groot (Seslendirme), Bradley Cooper‘ı Rocket (Seslendirme), Michael Rooker‘ı Yondu, Karen Gillian‘ı Nebula ve Sean Gunn‘ı da Kraglin karakterinde izleyeceğiz. Ayrıca filmde Kurt Russell, Elizabeth Debicki, Sylvester Stallone, Chris Sullivan da yer alacak.

Avengers: Infinity War 2018

Avengers Film Serisinin Sonuncusu: Avengers: Infinity War

Marvel, Yenilmezler film serisinin sonuncusu Avengers: Infinity War‘un gösterimi için 27 Nisan 2018 tarihine çentik atmıştı. Açıklamanın ardından yeni detaylarını beklediğimiz filmden bizi heyecanlandıracak haber ortaya çıktı. Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War) filmine Guardians of the Galaxy ekibi dahil oldu. İki part olarak çekilecek olan filmde Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Hemsworth (Thor), Chris Evans (Captain America), Mark Ruffalo (Hulk), Jeremy Renner (Hawkeye), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), Josh Brolin (Thanos), Chris Pratt (Star-Lord), Tom Hiddleston (Loki), Samuel L. Jackson (Nick Fury) gibi isimlerin yer alacağı kesinleşti.

Ayrıca Avengers: Infinity War‘un senaristleri Christopher Markus ve Stephen McFeely yeni filmde 75’e yakın süper kahramanın yer alacağını açıklayarak heyecanı daha da arttırdı.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın