Çalgı Çengi 2 Filminden İlk Tanıtım Fragmanı

0 886

2011 senesinde çekilen Çalgı Çengi’nin devam filmi 6 yıllık aranın ardından vizyona girmeye hazırlanıyor. Çalgı Çengi 2 olarak andığımız devam filmi Çalgı Çengi İkimiz olarak gösterime girecek. Filmin ilk tanıtım fragmanı taptaze karşınızda.

Haziran ayında ilk posteri ve detaylarıyla heyecan yaratan Çalgı Çengi‘nin devam projesinden yeni haber var. 2011 senesinde Çalgı Çengi ile bir araya gelen Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Selçuk Aydemir üçlüsü İşler Güçler, Kardeş Payı gibi diziler ve ardından iki Düğün Dernek filmiyle izleyicilerin karşısına çıktı. Üçlünün yeni filmi ise merakla beklediğimiz Çalgı Çengi İkimiz… Daha önce ilk posteri görücüye çıkan Çalgı Çengi 2’nin “Bir iki düğün dernek işimiz vardı, anca bitti. Biter bitmez geldik..” sloganıyla ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı.

Çalgı Çengi İkimiz - Ayhan Taş

Çalgı Çengi İkimiz Filminden İlk Tanıtım Fragmanı

Salih ve Gürkan’ın eğlenceli maceralarını izleyeceğimiz Çalgı Çengi İkimiz filminin ilk fragmanı yayınlandı. İlk filmde başrolleri üstlenen Murat Cemcir ve Ahmet Kural‘a ikinci filmde yine Tuna Orhan ve Cahit Gök eşlik edecek. Ayrıca fragmanda da gördüğümüz gibi ekibin bir yeni üyesi daha var. Kardeş Payı’nın sevilen karakteri Sezai’yi canlandıran Ayhan Taş! Filmin senaryosu ve yönetmen koltuğu yine Selçuk Aydemir‘e emanet.

Çalgı Çengi İkimiz - Murat Cemcir & Ahmet Kural

Çalgı Çengi İkimiz Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

“TR 40 33 Production” isimli yapım şirketi çatısı altında çekimleri devam eden Çalgı Çengi İkimiz filmi, 6 Ocak 2017 tarihinde vizyona girecek. Filmin resmi konusu ise şöyle:

Altı yıl önce bulaştıkları mafya tarafından resmi düğün şarkıcılığı görevi icra ettirilen Salih ve Gürkan’ın tehlike ve eğlence dolu maceraları devam ediyor. ‘Çalgı Çengi İkimiz’ de sevdiği kızla evlenmek için mafyadan ayrılmak isteyen Salih ve kuzeni Gürkan’a bunu gerçekleştirmeleri için tek bir şart sunulur. Gittikleri düğündeki nikah memurunu kaçırmaları emredilen ikilinin başına hiç beklenmedik ve birbirinden ilginç olaylar gelecektir.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın