Bilim-Kurgu Korku Türünün Yenisi Morgan’dan Yeni Fragman

0 904

Ridley Scott’ın oğlu Luke Scott’ın yönetmen koltuğunda oturduğu bilim-kurgu korku harmanlaması filmin yeni fragmanı yayınlandı

Modern Frankenstein hikayesi gibi görünen Morgan, bilim adamlarının kendi imkanlarıyla evrimi amaçladığı bir projedir. Laboratuvar ortamında yaratılan varlık bakıldığı zaman insandan farksız bir kız çocuğudur. Ancak ilerleyen zamanda özel güçleri olan Morgan projesi kapatılıp kontrol altına alınmaya çalışılacaktır. Peki bu gerçekten mümkün olacak mıdır?

Acemi Yönetmen Luke Scott Morgan Filminin Yönetmen Koltuğunda

Yönetmenlik kariyerinde The Hunger isimli dizinin bir bölümü ve Loom isminde bir kısa filmi olan Luke Scott, Blade Runner (Bıçak Sırtı), Alien (Yaratık), Martian (Marslı) Prometheus gibi filmlerle tanıdığımız Ridley Scott‘ın oğlu. Babasının da desteğini alarak böylesi önemli bir projeye adım atan Luke Scott kamera arkasında senarist Seth W. Owen ile birlikte çalışıyor. Filmin ana karakteri Morgan‘ı genç oyuncu Anya Taylor-Joy canlandırırken en son Captive adlı gerilim filminde yer alan Kate Mara, The Hateful Eight’te izlediğimiz Jennifer Jason Leigh, Son Cadı Avcısı’nda karşımıza çıkan Rose Leslie ve Toby Hones gibi isimler yer alıyor.

Bilim-Kurgu Korku Filmleri

Morgan Filmi Türkiye’de 25 Kasım’da Vizyonda

Morgan; korkunç bir kazayı araştırma ve durumu kontrol altına alma amacıla gönderilen bir kadının, bilim adamları tarafından insan formunda yaratıkları kötülükle karşı karşıya kalmasına odaklanıyor. 2 Eylül 2016 tarihinde Amerika’da vizyona girecek olan film ülkemiz sinema salonlarında 25 Kasım 2016‘da vizyonda.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın