2017 Yılında Vizyona Girecek Heyecan Yaratan Filmler

0 9.858

2016 yılında aksiyondan drama, korkudan komediye birbirinden önemli filmler izledik izlemeye de devam edeceğiz. Peki ya gelecek yıl? 2017 yılında bizleri hangi filmlerin beklediğini biliyor musunuz? 2017’nin merakla beklenen filmlerini bir araya getirdik.

Deadpool’dan Korku Seansı 2’ye, Sihirbazlar Çetesi 2’den Warcraft’a bu yıl sinema tutkunlarının beğenisini kazanan önemli filmler vizyona girdi ve gelecek günlerde de girmeye devam edecek. Fragmanları ve detaylarıyla beklentileri yükseltip hayal kırıklığı yaratan da oldu hiç beklemediğimiz filmlerin favorilerimiz arasına girdiği de. Peki ya gelecek yıl bizleri hangi filmler bekliyor? 2017 yılında da birbirinden önemli isimlerin bir araya geldiği, ilgi çekici konuların işlendiği, önemli performansların sergilendiği filmler vizyona girecek.

Johnny Depp’i yeniden Kaptan Jack Sparrow olarak izleyeceğimiz Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Paul Walker’ın olmadığı bir Hızlı ve Öfkeli 8, Stephen King’in romanından sinemaya uyarlanan The Dark Tower, yıllardır yenisi çekilen Friday the 13th, yeni Spider-Man hikayesinin anlatılacağı Spider-Man: Homecoming, Christopher Nolan’ın yönettiği Dunkirk ve dahası… 2017 yılında vizyona girmesi için sabırsızlıkla beklediğimiz filmleri sizler için bir araya getirdik.

John Wick 2

john wick 2 izle direk

Vizyon Tarihi: 10 Şubat 2017

İlk filmi önemli gişe hasılatı elde eden John Wick’in ikincisi gelecek yıl vizyona girecek olan filmlerden. Keanu Reeves’in başrolü üstlendiği filmde Ian McShane, Bridget Moynahan, Thomas Sadoski, Common, Lance Reddick, John Leguizamo gibi isimler yer alırken yönetmen koltuğunda Chad Stahelski ve David Leitch ikilisi oturuyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın