2000 Sonrası Çekilmiş Bilimkurgu Korku Filmleri

0 13.273

Zombiler, kurt adamlar, uzaylılar ve yaratıkların olduğu filmler her zaman sinema tutkunlarının ilgisini çekmiştir. Hikayelerini gerçek üstü yaratıkları dahil ederek anlatan bilimkurgu korku harmanlamalarını bir araya getirdik. İzlemeye değer 2000 yılı sonrası çekilmiş bilimkurgu korku filmleri.

Gerçek üstü hikayeleriyle izleyicileri büyülemeyi başarıp aynı zamanda zombiler, kurt adamlar, uzaylılar gibi varlıkları hikayeye ekleyip korku sosunu ekleyen bilim-kurgu korku filmleri Hollywood’un en çok dikkat çeken yapımları arasında yer almayı başardı. Biz de bu dikkat çeken bilim-kurgu korku filmlerini bir araya getirelim dedik. 2000 yılı sonrası çekilen izlemeye değer bilim-kurgu korku filmleri.

28 Days Later – 2002

28 Days Later - 2002

28 Gün Sonra

Alex Garland’ın senaryosunu kaleme aldığı Danny Boyle’un yönetmen koltuğunda oturduğu film, bir araştırma merkezinden salınan denek maymunların ölümcül virüs saçmasının ardından yaşanan korkunç olaylara odaklanıyor. Cillian Murphy, Naomie Harris, Christopher Eccleston ve Brendan Gleesonn’un kadrosunda yer aldığı yapımda Jim hastanede kaldığı 28 günün sonrasında Londra’yı hayalet şehir şeklinde bulur.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın