50 Cent’in Yeni Projesi Süper Kahraman Dizisi

0 88

Rap müzikleriyle kitleleri peşinden koşturan 50 Cent, tam adıyla Curtis Jackson yeni dizi projesiyle geliyor. Daha önce sinema dünyasında önemli yapımlarda rol alan senaryo ve  yazan isim Tomorrow Today isimli diziyle geliyor.

In Da Club, Candy Shop, Just A Lil Bit gibi şarkılarıyla rap dünyasında adından fazlasıyla söz ettiren 50 Cent, müzik dünyasında olduğu kadar sinema dünyasında da aktif. Şimdiye kadar 30’a yakın yapımda rol alıp senaryo yazan aynı zamanda yapımcılık da üstlenen şarkıcı, Starz kanalıyla yeni bir işe atılıyor. Power isimli dizide yapımcı kimliğiyle yer alan rapçi bu kez süper kahramanların arasına dalarak Tomorrow Today isimli dizide görünecek.

50 Cent Tomorrow Today Dizisinin Yapımcısı Oldu

En son Jake Gyllenhaal ve Rachel McAdams’ın başrolde yer aldığı Southpaw (Son Şans) filminde gördüğümüz 50 Cent, Tomorrow Today adlı dizinin geliştiricisi olacak. Sevilen rapçi aynı zamanda dizinin senaryosunu da kaleme alacak. Yeni dizi hakkında açıklama yapan 50 Cent, Starz ailesi ile ilişkilerinin iyi olduğunu ve Power dizisi ile oldukça iyi iş çıkardıklarını dile getirdi. Yeni dizisi hakkında da “Tomorrow Today benim için oldukça özel bir proje” diye bahsetti.

50 Cent - Get Rich or Die Tryin

50 Cent Süper Kahraman Hayranı

Yeni proje için G-Unit Film & Television, Inc. ile çalışacak olan rapçi uzun yıllardır süper kahramanlara hayran olduğunu anlatıyordu. Bir röportajında Marvel’in kötü karakterlerinden birini canlandırmak istediğini de dile getirmişti. Bölge olarak Chicago’da geçecek olan dizide ruh sağlığı bozuk bir hapishane doktorunun kusursuz bir ölüm makinesi insan yaratmak için yaptığı çalışmalara odaklanacak. Doktorun elinden kaçan ölüm makinesi tüm yeteneklerile kendini sokakta bulacak.

50 Cent‘in bir çok kimlikle görüneceği Tomorrow Today isimli dizi 2018 yılında ekranlara gelecek.

Cevap bırakın