Suicide Squad: Gerçek Kötüler’i İzlemeden Önce Bilmeniz Gerekenler

0 6.188

DC evreninin en sevilen kötülerini bir araya getiren Suicide Squad: Gerçek Kötüler vizyona girmek için gün sayıyor. Fragmanlarını, görsellerini, posterlerini ve daha bir çok içeriğini gördüğümüz filmin bilmeniz gereken 10 detayını sizler için bir araya getirdik. Suicide Squad filmi hakkında bilinmesi gerekenler.

Gerek oyuncu kadrosu gerek konusu ile adını duyduğumuzdan bu yana sıkıca takip ettiğimiz Suicide Squad: Gerçek Kötüler filmi, vizyona girmeye çok yakın. Joker, Harley Quinn, Captain Bloomberg, Rick Flagg, Deadshot ve birçok karakteri göreceğimiz film 12 Ağustos’ta vizyona girecek. Filmi izlemek isteyenler için tüm yıl boyunca toparlanan detaylardan bir galeri hazırladık. Suicide Squad filmi hakkında bilmeniz gereken 10 detayı bir araya getirdik.

1 Ekibin Büyük Kısmı SKWAD Dövmeli

Filmin önemli karakterlerinden biri olan Deadshot’u canlandıran Will Smith, filmde Rich Flag karakteriyle izleyeceğimiz Joel Kinnaman’a “Skwad” dövmesi yaparak ekip içinde bir akım başlattı. Bu akıma Harley Quinn’i canlandıran Margot Robbie’den yönetmen David Ayer’a bir çok isim katıldı.

2 Ryan Gosling Joker Rolünü İstememiş

Sinema tarihinin en sevilen karakterlerinden biri olan Joker, Suicide Squad filminde yeni görüntüsüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Jared Leto’nun canlandırdığı Joker karakteri aslında ilk olarak Ryan Gosling’e teklif edilmiş. Gosling ise stüdyonun devam filmlerinde rol alması maddesi yüzünden sözleşmeyi imzalamamış ve bu rolü Leto’ya bırakmış.

3 Batman v Superman: Adaletin Şafağı İle Bağlantılı

25 Mart’ta vizyona giren ve ses getiren DC’nin Justice League’in temellerini attığı Batman v Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad ile doğrudan bağlantısı olmasa da filmdeki olayların sonrasında geçiyor. Batman v Superman: Dawn of Justice’i henüz izlemediyseniz ilk işiniz izlemek olmalı.

4 Kötü Karakterlere Odaklanan İlk Çizgi Roman Adaptasyonu

Beyaz perdenin kötü süper kahramanları daha çok ikinci planda kalmışlardı ancak Suicide Squad filminde başka… DC evreninin kötüleri sinema tarihinde ilk kez kendilerini böyle gösterebilecek.

5 Cara Delevingne’in Motivasyonu Megadeth

Her oyuncunun rolüne hazırlanabilmesi için farklı motivasyonlar kullandığını biliyoruz. Enchantress rolünde izleyici karşısına çıkacak olan Cara Delevingne de, Megadeth dinleyerek karakterine hazırlanmış.

6 En Kısa Joker Jared Leto

Sırasıyla Cesar Romero, Jack Nicholson ve Heath Ledger’ın hayat verdiği Joker karakteri görüntü olarak farklılıklar içeriyor. Suicide Squad filminde izleyeceğimiz Joker ise eskileri arasında en kısa olanı.

7 Zack Snyders’ın Kamera Arkasına Geçemediği Film

Yönetmenliğini üstlendiği Watchmen, Man of Steel ve Batman v Superman: Dawn of Justice ile DC Extended Universe’in en önemli adamı olan Zack Snyder, Suicide Squad filminde kendine yer bulamamış.

8 Kiler Croc: Bu Nasıl İnsan?

Fragmanlarda ve görsellerde gördüğümüz Adewale Akinnuoye-Agbaje’in canlandırdığı Killer Corc, timsah dersinden yapılmış bir kıyafet giyiyor.

9 Will Smith Atış Uzmanı Olmuş

Suicide Squad filminde boy gösteren oyuncular, karakterlerin silah kullanma yeteneklerini gösterebilmek için özel harekat birliklerinden atış eğitimi almış. Will Smith çekimlerde 9 mm’lik bir Glock ile hedefleri on ikiden vuruyormuş AR-15 uzun menzilli atışlarında da başarılı olmuş.

10 Çekimlerde Hep Bir Terapist Yer Almış

Beyaz perdenin tanınmış oyuncularını bir araya getiren Suicide Squad filminin karakterlerini her biri karanlık doğalara sahip. Karakterlerin karanlık hallerine bir de filmin karanlık atmosferi eklenince sette bir terapist bulundurmanın iyi olacağı düşünülmüş.

11 Suicide Squad Filminin Oyuncu Kadrosu

Suicide Squad filminde; Will Smith (Deadshot), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Captain Bloomberg), Cara Delevingne (Enchantress), Karen Fukuhara (Katana), Adewele Akinnuoye-Agbaje (Killer Corc), Jay Hernandez (El Diablo), Adam Beach (Slipknot), Jared Leto (Joker) ve Ben Affleck (Batman) gibi isimlerin yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise David Ayer oturuyor.

12 Suicide Squad Filminin Konusu

John Ostrander’in çizgi romanından sinemaya adapte edilen Suicide Squad’ın resmi sinopsisi şöyle:

Kötü olmak iyi hissettirir… Dünyanın en tehlikeli takımını toplamak için, hapisteki Süper Güçlü Kötüleri bir araya getir, devletin emri ile onları en güçlü silahlarla donat ve gizemli bir suç örgütünü yok etmeleri için göreve gönder. Ancak bu İntihar Timi, aslında başarılı olmaları için değil de, tescilli suçları sebebiyle, öyle ya da böyle kaybedecekleri aşikar bir göreve çıktıklarını fark ettiklerinde ne yapacaklardır?

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın