Transformers 5 Filminin Yeni Transformer’ı: Squeeks

0 136

İlk filminden bu yana her ne kadar kalitesinden ödün verse de kendine has bir hayran kitlesi elde eden Transformers serisi beşinci filmiyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni filmde eski Transformerlar arasına bir küçük Scooter, Squeeks katılıyor.

Daha çok yapımcı kimliğiyle adından söz ettiren Transformers serisi, Bad Boys filmleri ve Pain & Gain filminin yönetmen koltuğunda oturan Michael Bay, sosyal medyayı sıkı kullanan isimlerden biri. Kendine ait Instagram hesabı ile yaptığı paylaşımlarla Transformers 5‘in nasıl çekildiğine dair takipçilerini bilgilendiren yönetmen, geçtiğimiz günlerde Facebook sayfasında filmin yeni karakterini tanıttı. O, Squeeks adında paslı mavi bir Scooter.

Transformers: The Last Knight - Squeeks

Wall-E’nin Savaşçı Versiyonu: Squeeks

Facebook üzerinden tanıtılan Transformers: The Last Knight‘ın yeni karakteri esprili ve sakar bir karakter görüntüsü barındırırken, en iyi animasyon filmlerinden olan Wall-E’nin sevilen karakterinin daha savaşçı versiyonu izlenimi bırakıyor. Yukarıda Michael Bay, Isabella Moner ve Squeeks‘in araba hurdalığında göründüğü fotoğrafta, yeni karakterin kaderine terk edilmiş  yıllarca paslanmaya bırakılmış bir motosiklet olacağı tahminler arasında. Yeni karakteri ise şimdilik kimin seslendireceği bilinmiyor.

Transformers: The Last Knight - Squeeks

Transformers: The Last Knight Ne Zaman Vizyona Girecek?

Prodüktörlüğü efsane yönetmen Steven Spielberg tarafından yapılan Transformers: The Last Knight, 23 Haziran 2017 tarihinde vizyona girecek. Yönetmen koltuğunda Michael Bay’in oturduğu devam filminde 2014 yılında vizyona giren Transformers: Age of Extinction ile karşımıza çıkan Mark Wahlberg canlandırdığı karaktere geri dönüyor. Kadroda ayrıca Josh Duhamel, Isabella Moner ve Jerrod Carmichael gibi isimler yer alacak. Ayrıca seride sevilen autobotu Optimus Prime’ı seslendiren Peter Cullan ise bıraktığı yerden devam ediyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın