Darth Vader’lı Rogue One’dan Karakter Görselleri

0 120

Star Wars serisinin efsane kötüsü Darth Vader’ın da kadrosuna dahil olduğu Rogue One: A Star Wars Story’nin yeni detayları geldi. Filmin oyuncularına ait görseller paylaşılırken, Darth Vader’ı kimin seslendireceği de açıklandı.

Oldukça kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip olan Rogue One: A Star Wars Story‘nin kadrosuna bir isim daha ekleniyor. Star Wars serisinin kötü karakteri Darth Vader, yeni spin-off projeye dahil oldu. Geçtiğimiz günlerde Entertainment Weekly dergisinin kapağında görünen kötü karakter, serinin dördüncü filmi Star Wars: A New Hope‘tan önceki zamana odaklanacak olan filmde kesin olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca filmin sevilen kötü karakteri ile birlikte yeni karakterlerin sergilendiği 16 fotoğraf da takipçilerin beğenisine sunuldu.

Rogue One: A Star Wars Story - Forest Whitaker

Darth Vader Karakterini Kim Seslendirecek?

1977 senesinden günümüze tüm Star Wars filmlerinde Darth Vader karakterini seslendiren James Earl Jones, Rogue One: A Star Wars Story filminde bir kez daha sevilen karakteri seslendirecek. Sevilen karakter Rogue One: A Star Wars Story‘de her ne kadar ön planda olmasa da kritik bir rolde görünecek. Chris Weitz tarafından yazılan senaryoda Gareth Edwars yönetmen koltuğunda otururken oyuncu kadrosunda; Alan Tudyk, Mads Mikkelsen, Felicity Jones, Donnie Yen, Ben Mendelsohn, Forest Whitaker, Riz Ahmed, Diego Luna ve Jiang Wen gibi isimler yer alıyor.

Film, ülkemiz sinema salonlarında Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi ismiyle, 16 Aralık 2016 tarihinde vizyona girecek. Ölüm Yıldızı’nın planlarını çalmak için bir araya gelen savaşçıların hikayesini anlatacak. Entertainment Weekly tarafından yayınlanan karakter görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Rogue One: A Star Wars Story - Ben Mendelson

Rogue One: A Star Wars Story - Deathroopers

Rogue One: A Star Wars Story - Deathroopers

Rogue One: A Star Wars Story - Donnie Yen & Jiang Wen

Rogue One: A Star Wars Story - Felicity Jones

Rogue One: A Star Wars Story - Riz Ahmed

Rogue One: A Star Wars Story - Set

Rogue One: A Star Wars Story - Stormtroopers

Rogue One: A Star Wars Story - Stormtroopers

Rogue One: A Star Wars Story - Ben Mendelson

Rogue One: A Star Wars Story - Diego Luna

Rogue One: A Star Wars Story - Donnie Yen

Rogue One: A Star Wars Story - Felicity Jones

Rogue One: A Star Wars Story - Forest Whitaker

Rogue One: A Star Wars Story - Jiang Wen

Rogue One: A Star Wars Story - K2SO

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın