2000 Yılı Sonrası İzlemeye Değer Zamanda Yolculuk Filmleri

0 10.502

Zamanda yolculuk yapılıp yapılamayacağı tartışıladursun sinema dünyasında bu teoriler yıllardır farklı hikayelerle karşımıza çıkıyor. Sizler için 2000 yılı sonrası çekilmiş izlemeye değer 10 zamanda yolculuk filmini bir araya getirdik.

Zamanda yolculuk kavramı, yani zamanda farklı noktalar arasında hareket etmek günümüzde de konuşulup tartışılan konulardan. Hayata geçirilmesi bilim insanları tarafından münkün görülmezken bazıları için de böyle birşey ölümcül olarak görülmektedir. Ancak sinema dünyası bu kavramları her filmde daha da ileri götürerek işlemekte, ilham kaynağı olmaktadır. Zamanda yolculuk bilim kurgu filmleri ve dizileri için en ilgi çekici konulardan biri olmuştur. Sizler için 2000 yılı sonrası çekilen izlemeye değer 10 zamanda yolculuk filmini bir araya getirdik.

Interstellar – 2014

Interstellar - 2014

Yıldızlararası

Sinemanın usta yönetmeni Christopher Nolan’ın kamera arkasına geçtiği Oscar’lı yapım dünyada yaşam olanaklarının tükendiği yakın bir gelecekte geçiyor. İzleyicileri zamanda yolculuğa çıkaran Yıldızlararası, insanoğlunun koşullar ne olursa olsun yaşamını sürdürebileceğine dair inancı yansıtıyor. Filmde Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain gibi isimler yer alıyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın