İzlemeye Değer Hacker Konulu Filmler

0 10.399

Bir tıkla herşeyi değiştirebilen kişiler, hackerlar da birbirinden farklı hikayeleriyle beyaz perdeye konuk oldular. Bazı filmler teknoloji ve bilgisayara hayranlığımızı arttırırken bazıları ise bu dünyada ne kadar korunmasız olduğumuzu gözler önüne seriyor. Sizler için izlemeye değer en iyi 10 hacker filmini bir araya getirdik.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımız kolaylaştı ancak farklı sorunlar karşımıza çıktı. Hayata dair hemen her işimizi yapabildiğimiz bu sanal ortamda bizleri tehdit eden birileri var. Onlar bilgisayar korsanları, yani hackerlar… Sanal korsanların verdikleri zararı, yaşantılarını sinemaya taşıyan izlemeye değer en iyi 10 hacker filmini bir araya getirdik.

Who Am I – 2014

Who Am I - 2014

Ben Kimim?

Ben Kimim? son dönemin en çok dikkat çeken hacker konulu filmlerinden. Baran bo Odar’ın yönetmenliğini üstlendiği aynı zamanda Jantje Friese ile senaryosunu yazdığı film, Benjamin adında bir bilgisayar kurdunun dünyanın en tanınmış hackerı olmak için yaptıklarına odaklanıyor. Film, sanal ortamda gerçekleşen çekişmeleri günlük hayatta yaşanırcasına anlatmasıyla izleyiciyi etkisi altına almayı başarıyor. Tom Schilling, Elyas M’Barek, Wotan Wilke Möhring gibi isimlerin yer aldığı film sürpriz sonuyla da izleyicileri şaşırtıyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın