Yeni Hikayesiyle Prison Break 5. Sezon İlk Fragmanı Geldi

0 119

Eski dostlarla hasret gidereceğimiz, yenileriyle tanışacağımız Prison Break 5. sezonundan ilk fragman yayınlandı. Yazının sonunda diziye ait hayran yapımı olan ilk Türkçe altyazılı fragmanı da izleyebilirsiniz.

5. sezonunun çekileceği haberinin çıkmasından itibaren heyecanla içeriklerini, ilk fragmanını ve yayınlanacağı tarihi beklediğimiz Prison Break‘in beklenenleri tek tek gerçekleşiyor. Geçtiğimiz günlerde dizi setinden yayınlanan görseller heyecanı arttırmış ardından gelen yayın tarihi haberi ise kendimizi dizginlememize engel olmuştu. Prison Break’in 5. sezon ilk fragmanı ise heyecandan havalara uçmamıza sebep oldu.

Prison Break 5. Sezonu Ne Zaman Yayına Başlayacak?

2009’da dördüncü sezonuyla akıllarda soru işaretleri bırakarak ekran macerasını sonlandıran dizinin tadı damağımızda kalmıştı ki, 5. sezonun çekileceği ortaya çıktı. Hapishaneden kaçış temasını en iyi yansıtan yapımlardan biri olarak gösterilen Prison Break, yeni sezonuyla ekranlarda olacak. Orijinal dizinin yaratıcısı Paul Scheuring‘in senaryosunu yazdığı Prison Break’in yapımcıları arasında Neal Moritz, Martin Adelstein ve Dawn Olmstead gibi isimler yer alıyor. Mart ayında senaryo çalışmaları tamamlanan ve Fas’ta çekimlerine başlanan dizinin yayınlanacağı tarih duyuruldu. Fox kanalından gelen bilgilere göre Prison Break dizisinin 5. sezonu, 2017 yılının başlarında ekranlara gelecek.

Prison Break Dizisinde Hangi Oyuncular Yer Alacak?

5. sezonunun çekileceği haberi tüm hayranlarını tarafından sevinçle karşılanan Prison Break dizisinin oyuncu kadrosunda yer alacak isimleri hakkında kafalarda soru işaretleri vardı. Yapımcılar dizide yer alıp almayacak oyuncular hakkında açıklama yaparak durumu açıklığa kavuşturdu. Lincoln Burows ve Michael Scofield’i canlandıran Dominic Purcell ve Wentworth Miller canlandırdıkları karakterlerde izleyecekken; orijinal kadrodan Sarah Wayne Callies (Sara Tancredi), Amaury Nolasco (Sucre), Robert Knepper (T-Bag), Rockmound Dunbar (C-Note) ve Paul Adelstein (Paul Kellerman) gibi isimler yer alacak.

Michael Scofield’in Dirildiği Prison Break 2017’de Ekranlarda

2017 yılının başında izleyiciyle buluşacak olan Prison Break, on bölüm sürecek ve karakterlerin dizinin finalinden sonraki hayatlarına odaklanacak. Fragmanıyla nefes kesen dizide, final bölümünde Sara’yı hapisten kaçırmaya çalışırken ölen Michael Scofield’in hayatta olduğunun ortaya çıkması sonucunda gelmiş geçmiş en büyük çalış planını yapmak üzere Sara, Lincoln ve ekibinin yeniden bir araya gelmesinde ortaya çıkacak olayları anlatacak.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın