İzleyiciyi Dumura Uğratan Sürpriz Sonlu 10 Film

0 15.928

İzlediğimiz bazı filmler hikaye akışına göre sonunun nasıl biteceğine dair sinyaller verir ve pek şaşırtmaz. Ancak öyle filmler var ki sonunda beyin yakar. Sizler için en izleyiciyi şaşırtmayı başaran en iyi 10 filmi bir araya getirdik.

Her film türünün bir hayranı olduğu gibi sürpriz sonla biten, izleyiciyi fazlasıyla şaşırtan filmlerin de hayranları var. Öyle filmler var ki film esnasında “O ney ya?”, “Bu da kim?”, “Yok artık!” gibi tepkiler vermemize sebep olurken filmin sonunda bizi; “Nasıl yani?”, “Kim öldü?”, “Asıl katil bu muymuş?” gibi sorularla başbaşa bırakır. Hatta bu tarz filmler çoğu zaman bir kaç kez izlemeyle çözülür.

Ters Köşe Yapan İzlemeye Değer Filmler

Sizler için, artık her sonu belli olmayan filmler listesinde yer alan Inception, Shutter Island, Memento, Interstellar gibi filmler yerine daha sıradışı olan filmleri bir araya getirdik. İzleyiciyi dumura uğratan sürpriz sonlu en iyi 10 film…

Who Am I – 2015

Who Am I - 2015

Ben Kimim

Yakın tarihten sonu oldukça kafa karıştıran bir filmle başlayalım. Ben Kimim?,  bir Inception kadar popüler olmasa da, izlediğinizde geçen dakikaların hakkını verdiğini düşüneceksiniz. Baran bo Odar tarafından yönetmenliği üstlenilen film, 25 yaşında asosyal bir bilgisayar kurdunun CLAY adlı hacker grubuna katılmasının ardından yaşananları anlatıyor. Hep daha fazlasını isteyen hackerler filmin sonunda beyninizi yakabilir.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın