Game of Thrones’un 6. Sezon Yeni Fragmanı!

0 99

Game of Thrones 5. sezonun sona ermesinden itibaren milyonlarca izleyici kafalarında soru işaretleriyle 6. sezondan içerikleri beklemeye başladılar. Yeni teaser, görseller pek bilgi vermese de yeni fragman gerçekleri gözler önüne serdi.

HBO‘nun izlenme rekorları kıran geçtiğimiz yıl düzenlenen Emmy Ödülleri‘nde 12 dalda ödül kazanarak sezona damga vuran Game of Thrones, 6. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Geride bıraktığımız haftalarda dizi eski görüntüler ve kısa videolarla takipçilerini heyecanlandırmış, Jon Snow‘un yer aldığı posterle birlikte dayanılmaz bir hal almıştı. Son yayınlanan teaser eski sezonlara bakış atmayı sağlarken izleyicilerin merakını körüklemeye devam etti. Ta ki yeni yayınlanan Game of Thrones 6. sezon tam fragmanına kadar.

Game of Thrones 6. Sezon

*** Spoiler ***

JON SNOW ÖLDÜ MÜ?

Daha önce paylaşılan görseller ve videolarda bizlere geçmişten haberler verse de gelecekle ilgili hiç bir detay bulunmuyordu. Game of Thrones 6. sezon yeni fragmanında bu sefer dizinin gidişatı hakkında daha net bilgiler ortaya çıkıyor. Tüm izleyicilerin aklındaki “Jon Snow öldü mü?” sorusunun cevabını acı bir şekilde alıyoruz.

Peki Game of Thrones‘un yeni fragmanında neler oluyor?

– Jon Snow’un cansız bedeni bizleri karşılıyor.
– Cersei, şiddeti seçerek yeni bir savaş başlatıyor.
– Melisandre ateşlerin içinde gördüğü o büyük zaferin bir yalan olduğunu söylüyor.
– Ser Jorah, Khaalesi’yi aramaya devam ediyor.
– Videonun sonunda ise Tyrion, “Artık büyük oyundasın ve büyük oyun korkunçtur.” diyerek videoyu özetlemiş bulunuyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın