2016 Emmy Ödülleri’nin Sunucusu Belli Oldu

0 63

Eylül’de 68.’si düzenlenecek olan televizyonun Oscar’ı, Emmy Ödülleri’nin sunucusu belli oldu. Kendine has tarzıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan komedyen Jimmy Kimmel, 68. Emmy Ödülleri’nin sunuculuğunu üstlenecek.

Game of Thrones‘un 12 dalda ödül kazandığı 67. Emmy Ödülleri sunuculuğunu televizyon dünyasında iyi işler yapan Andy Samberg üstlenmişti. Bu yıl Eylül ayında düzenlenecek olan 68. Emmy Ödülleri‘nin sunuculuğunu yapacak isim de belli oldu. Amerika’nın ulusal yayın yapan kanallarından biri olan ABC’de canlı olarak yayınlanacak 2016 Emmy Ödülleri‘nin sunuculuğunu Jimmy Kimmel üstlenecek.

HER YIL FARKLI KANALDA

Amerika’da ulusal yayın yapan dört farklı kanal bulunuyor. Emmy Ödülleri her yıl farklı kanalda canlı olarak gösteriliyor. Geride bıraktığımız  yıllarda düzenlenen Emmy Ödülleri; Fox kanalında Andy Samberg, NBC kanalında Seth Meyers, CBS kanalında Neil Patrick Harris sunumuyla gerçekleşmişti. Bu yıl düzenlenecek olan 68. Emmy Ödülleri, ABC ekranlarında yayınlanacak.

68. Emmy Ödülleri Sunucusu: Jimmy Kimmel

İZLEYİCİLERİN SEVGİLİSİ

Bu yıl düzenlenecek olan 68. Emmy Ödülleri‘nin sunuculuğunu üstlenen Jimmy Kimmel, 2003 senesinden beri ekranlara gelen Jimmy Kimmel Live! adlı şov programıyla herkesin beğenisini kazanmış durumda. Kimmel, daha önce 2012 yılında Emmy Ödülleri’nin sunuculuğunu üstlenmiş eğlenceli üslubuyla izleyicilerin gönlünü bir kere daha kazanmıştı.

68. Emmy Ödülleri, 18 Eylül 2016 tarihinde sahiplerini bulacak.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın