Cehennem Melekleri 3 Sinemajor İncelemesi

0 313

Dört yıl önce ilk filmi sinemaseverlerle buluşan Cehennem Melekleri serisinin üçüncü filmi, herkesi heyecanlandırdı. Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham ve Mel Gibson gibi birçok yıldızın bulunduğu müthiş bir oyuncu kadrosu, bunu sağlayan en önemli etken.

2012 yılında Schwarzenegger’in valilik sonrasındaki dönüş filmi olarak bilinen “Cehennem Melekleri 2” filmi vizyona girdi. Bir yıl sonra Stallone ve Schwarzenegger “Kaçış Planı” filminde ortak çalıştılar. Bu filmi, yine 2013 yapımı, Stallone ve Robert De Niro’nun işbirliği yaptığı “Hesaplaşma Zamanı” filmi izledi. Ve yıldızları bir araya getirme fikri daha az özel hissedilmeye başladı.

Fakat filmin hayranları için sevindirici bir haberimiz var:  “Cehennem Melekleri 3“te, bu fikir eskisi gibi özel hissedilecek. Çünkü oyuncu kadrosu; yalnızca yıldızları bir araya getirmek için seçilmemiş ve filmle inanılmaz derecede uyumlu.

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj Fragman

Stallone’nin seyircinin ilgisini çekmek için biraz daha seçici olması beklenirken, aksine birçok sahnede yer alıyor. “Cehennem Melekleri 3” filmi, serinin ilk iki filmine göre daha geniş bir oyuncu kadrosuna sahip.

Bu kadar kalabalık bir oyuncu kadrosu kullanmak bazı eleştiriler alsa da, önceki filmlerdeki, suçlu psikolojisinin yansıtılamaması gibi bazı sorunlara çare oluyor.

Film Barney (Sylvester Stallone) ve ekibi, Somali’de, hedeflerinde olan silah tüccarının, Stonebanks (Mel Gibson) adında eski bir özel tim görevlisi olduğunu keşfediyorlar. Barney ekibine, artık görevlerini tamamladıklarını söyleyerek onları büyük bir şaşkınlığa uğratır. Ancak Barney ve Bonaparte’ın keşif ekibi, Stonebanks’in peşinden gidecek daha genç ve çevik yeni bir takım oluşturmak için işe koyuluyorlar.

Cehennem Melekleri 3 İnceleme

Aşırı şiddet içeren bazı kanlı sahnelerden dolayı film, 13 yaş ve üstü sinemaseverler için vizyona girecek. Filmin yönetmeni ise, 2008 yapımı “İşaretler” ve 2010 yılında vizyona giren “Kırmızı Tepe” filmleriyle bilinen Patrick Hughes.

Cehennem Melekleri 3, ünlü aksiyon yıldızları ve heyecan verici sahneleriyle  aksiyon filmi seven sinema izleyicisinin kaçırmaması gereken yapımlardan biri olarak vizyondaki yerini aldı.

Cevap bırakın