Logan Filminden Yeni Görüntü ve Taze Detaylar

0 136

Hugh Jackman’ı son kez Wolverine karakterinde göreceğimiz Logan filminin yeni görüntüsü Empire tarafından servis edildi.

Hugh Jackman‘ı uzun zaman aranın ardından Wolverine karakterinde izleyeceğimiz Logan filmine ait yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor. Daha önce görsellerini ve ilk fragmanını gördüğümüz filmin yeni görseli Empire tarafından paylaşıldı. Old Man Logan çizgi romanından esinlenerek beyaz perdeye adapte edilen filmin yeni görselinde yaşlanan ve güçlerini kaybeden Wolverine’in Dafne Keen tarafından canlandırılan X-23‘ü kurtardığını görüyoruz. Bu sahnenin filmin final sahnesi olduğu yönünde söylentiler var.

Logan - Hugh Jackman

Logan Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Yönetmen James Mangold‘un “Logan’da hedef aslında insanlık. Görsel efektleri daha az kullanarak gerçekçi bir film ortaya çıkarmaya çalıştık. Eğer hiper kareografiye, yer çekimine meydan okumaya, şehir blokajlarını mahveden sahneler bekliyorsanız, bu sizin filminiz değil.” dediği Logan, 3 Mart 2017 tarihinde vizyona girecek. Hugh Jackman‘ı Wolverine, Patrick Stewart‘ı Profesor Xavier ve Dafne Keen’i X-23 olarak izleyeceğimiz filmde Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Richard E. Grant, Eriq La Salle ve Elise Neal gibi isimler de yer alacak.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın